bloembinderij

Leuke bloembinderij

Bij de bloembinderij van der Hulst, kan je de mooiste ruikers bestellen. Je kan hier voor elke situatie terecht om de mooiste aankleding of boeketten te bestellen. Zo kan je voor bruiloften en jubilea tot begrafenissen en geboortes hun hulp inroepen. Een goede vriendin van mij die is pas getrouwd en heeft dit bedrijf gevraagd om voor de aankleding te zorgen. Zo hebben zij de feestzaal van boven tot beneden met prachtige rozen voorzien. Ook stonden er op elke tafel een leuk vaasje met fleurige bloemetjes. Op de tafel van het bruidspaar stond een geweldig bruidsboeket, echt supermooi!bloembinderij

Online bestellen

Wat het leukste aan deze bloembinderij is, dat je hier de mogelijkheid heb om online te bestellen. Tevens is dit bedrijf een expert in het maken van zijden boeketten, waarvan je het verschil tussen echt en nep niet kan zien. 

Omdat ik op zoek was naar een mooi boeket voor mijn moeder, dacht ik meteen aan een zijden boekt. Voordeel is dat je deze geen water hoeft te geven en langer blijft staan. Mijn moeder is aardig op leeftijd en zij zal dan zeker het verschil niet zien, maar kan er wel een zeer lange tijd van genieten. Toch altijd leuk om een bloemetje in huis te hebben.