Geschenken

Kerstpakkettenplaza; geef een cadeaubon!

Kerstpakkettenplaza biedt een ieder de mogelijkheid om een prachtig geschenk te vinden. Zo kun je ervoor kiezen om een volledig gevulde mand met diverse lekkernijen te overhandigen. Al is dat niet iets wat bij ons bedrijf past. Ieder jaar geef ik namelijk altijd een fles wijn of speciaal biertje aan het team. Dit trouwens wel met een aangehechte cadeaubon of iets in deze trend. Dit jaar wilde ik een geheel andere stijl aannemen zodat het personeel verbaasd zou zijn met wat zij zullen krijgen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar unieke pakketten wat wij kunnen overhandigen. Het liefst wel een geschenk waar alles van gebruikt kan worden.

KerstpakkettenplazaKerstpakkettenplaza helpt je met geven!

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die dit aanbieden. De een heeft wat bredere pakketten en de ander is weer aantrekkelijke qua de kosten. Echter vind je dit beide op de website van Kerstpakkettenplaza! Zij hebben onwijs schitterende pakketten die je kunt overhandigen. Tevens hebben zij ook een tijdschriftenbon die je erbij kunt doen. Hoe gaaf zou het zijn als het team een uitgebreid pakket heeft waar er ook nog eens een cadeaubon in te vinden is?

Kerstpakkettenplaza

Ik kon het dan ook niet laten en ben wat intensiever in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Al vrij snel had ik de keuze kunnen maken uit de kerstpakketten. Nu moest ik alleen nog een geschikte bon zien te vinden die ik erbij kan doen. Dankzij de geweldige website van dit bedrijf had ook ik dit snel gevonden en was ik klaar om te bestellen. Mijn bestelling werd eenvoudig geplaatst en vervolgens kreeg ik in de mail een bevestiging hiervan. Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat het zover is dat ik het mag overhandigen!