bloemstuk bezorgen

Een mooi bloemstuk laten bezorgen

Wat is het tegenwoordig toch makkelijk om een bloemstuk te laten bezorgen. Bij Fleurina is het zelfs mogelijk om op dezelfde dag nog, een mooie bos, naar de ontvanger te brengen, mits je voor 12.00 uur de bestelling hebt doorgegeven. Voor mij is dit echt een super oplossing, vooral omdat ik nogal vergeetachtig ben met het onthouden van verjaardagen. Nu is het snel even naar de website gaan van deze winkel en dan kan je de mooiste boeketten bestellen. Makkelijk is dat je via ideal, mastercard en visa kan betalen. Zo lijkt het elke keer dat ik de verjaardag van een familie of vriendin niet ben vergeten.  bloemstuk bezorgen

Meerdere soorten

Meestal denk je bij een bloemstuk laten bezorgen, alleen maar aan leuke dingen, zoals een bruiloft, een geboorte of een verjaardag. Helaas kan het ook gebeuren dat je een dierbare hebt verloren, ook dan is het mogelijk om via Fleurina een rouwboeket te bestellen.

De service en kwaliteit staan bij Fleurina in een zeer hoog vaandel en dat is te merken aan hun vaasgarantie. Mocht het zo zijn dat een boeket niet langer dan zeven dagen op de vaas staan, dan krijg je een nieuwe bos.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van dit bedrijf, kijk dan maar eens op de website van Fleurina.