Het perfecte Sarah en Abraham feest voor een jarige

Een Sarah en Abraham feest is niet allen de viering dat je op de helft van je leven zit, maar ook een feest waar familie en vrienden je kunnen plagen met je leeftijd. Het is dan niet alleen een feestje voor de jarige maar ook zeker een feestje voor de naasten.

Een leuk Sarah of Abraham feest is niet compleet zonder een mooie pop. Maak voor een Sarah of Abraham een mooie pop waarop je hun foto plakt. Niet zo creatief of twee linkerhanden? Kies dan voor het huren van een pop. Er zijn opblaaspoppen van wel vier meter hoog te huur, zodat iedereen in de wijde omgeving weet dat je vriend/vriendin of familielid 50 jaar is geworden.

Daarnaast zorgt eten en drinken altijd voor het verschil tussen een leuk feest en een top feest! Zorg dat iedereen wat te eten heeft op het feest, denk aan de eetwensen van vrienden en familie.

Zorg voor een leuk accessoire voor de jarige. Een sjerp met tekst, speciale feesthoedjes of een bijzondere diadeem. Hierdoor kan iedereen de jarige gelijk spotten. Ga je met een groep op stap om de Abraham of Sarah te vieren, laat dan shirts bedrukken met zijn of haar foto en voorzie deze t-shirts van een grappige tekst. Het komt niet vaak voor dat je mensen een beetje kan plagen met reden, dus grijp deze kans!

Het vieren van een verjaardag is voor veel mensen niet hun meest favoriete bezigheid. Het voordeel van je 50e vieren is dat je op dit moment mensen niet meer hoeft te vermaken. Iedereen kent elkaar waarschijnlijk al jaren, en je kan het heel makkelijk allemaal aan de gasten overlaten. Huur een cateraar, en laat iedereen zichzelf drankjes in schenken. Wil je het iets luxer, huur dan een cateringpartij die alle facetten van het feest van je overnemen. Kan jij lekker relaxed het hele feest aan zien komen!

Wil je graag zelf iets laten bedrukken als Sarah of Abraham of voor een Sarah of Abraham? Kijk dan snel op de webshop van Maxilia.