Zakjes bloemzaad als bedankje

BP083-witte-anemoon-foto-2__h

De introductie van deze website begint met een mooie filosofie. Een bedankje is meer dan een woord. De bedankjes die op deze site worden verkocht zijn onder andere zakjes bloemzaad. Dit in allerlei soorten, maten en verpakkingen. Het is mogelijk om de zakjes van een persoonlijke boodschap te voorzien. Een ander optie is een gedicht toevoegen, welke al gemaakt zijn op de site zelf. Nu ben ik geen fan van gedichten op cadeaus, maar voor een ander kan dit heel leuk zijn. Dit is natuurlijk altijd leuk en maakt het bedankje nog persoonlijker.

WK007_foto_m

Een goede  en duidelijke webshop

 

Wat mij opvalt aan deze website is dan het een simpele weergave is. Geen flashy gedoe, gewoon simpel en recht toe, recht aan. Dit is voor mij persoonlijk we een verademing. De meeste sites zijn vaak zo druk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is hier anders. Rustige kleuren en een duidelijke opmaak. Dit heeft misschien te maken met het feit dat men ook zaadjes levert als zijnde rouw bedankjes.

Ik vind het ietwat onduidelijk welke betaalmethoden er allemaal mogelijk zijn. De enige die mogelijkheid die echt genoemd wordt is ideal.

foto-vergeetmijnietje-2