Ga voor Windows 10 op je computer

Als je vaak met een computer werkt is het zeker verstandig de meest recente versie van Windows te installeren. In dat geval dien je Windows 10 te kopen. Deze kun je als besturingssysteem op je pc of laptop installeren maar ook als een update gebruiken mocht je een wat oudere versie draaien. Windows 10 Home kopen doe je eenvoudig online. Daarbij kun je ook een Windows 10 licentie kopen zodat je altijd met een originele versie aan de slag kunt.

Maak een keuze tussen de Pro of Home versie

Als je ervoor kiest Windows 10 online te kopen kun je daarvoor bij veel webwinkels terecht. Een voorbeeld hiervan is bij GameKeyDiscounter.nl. Zij zorgen ervoor dat je een originele  versie van het programma krijgt waarmee jij kunt doen wat jij wilt. Er is een Pro en een Home versie te koop. Welke je kiest hangt hoofdzakelijk af van wat je ermee wilt doen. Kijk daarom altijd eerst even goede welke versie de eigenschappen heeft die jij ervan verlangt. 

OEM of Retail versie

Bij een webwinkel zoals GameKeyDiscounter.nl kun je een keuze maken uit een OEM of Retail versie. Het verschil tussen de twee versies zit in het feit dat je bij de Retail versie een upgrade draait terwijl je bij de OEM versie ervoor kiest het systeem volledig nieuw te installeren. Je bestelt deze versies snel en eenvoudig online en krijgt een code opgestuurd waarmee je het systeem op de pc kunt installeren.