Een goede service en kwaliteit is te vinden bij deze online messenspecialist!

Op de website van https://www.zakmeskopen.nl/ is een ruim assortiment zakmessen te vinden. Wij zijn dé online specialist op het gebied van vaste messen, zakmessen en slijpmateriaal. Hier is de beste kwaliteit messen te vinden. Voor wij een merk of mes aanschaffen testen wij deze eerst zelf. Zo voldoen al onze messen aan uw en onze eisen.

Zijn zakmessen wel legaal?

Alle messen die wij op onze website verkopen zijn legaal. De wapenwet in Nederland is een van de strengste wetten van het land. De regering vindt dat bepaalde wapens niet binnen de samenleving horen zoals vuurwapens. De meeste messen zijn legaal binnen Nederland. Echter zijn vlindermessen en bepaalde vilmessen illegaal, deze verkopen wij niet en willen hier ook niets vanaf weten. Het hebben van zakmessen is legaal, maar er moet wel met veiligheid mee worden omgegaan. Zo mag je het mes niet gebruiksgereed vasthouden. Als je deze wilt vervoeren, zorg dat deze goed is opgeborgen en ingepakt.

Onze service

Als u voor meer dan €75 euro bij ons besteld wordt de verzending gratis opgestuurd. Na verzending ontvang je meteen een track & tracecode. Je kunt bij ons altijd terecht met alle vragen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Op https://www.zakmeskopen.nl/ staat veel informatie over ons en over onze producten. Kunt u er niet uitkomen welk mes de juiste is? U kunt ook bij ons langskomen bij onze winkel. Deze zit gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst, provincie Gelderland.