hip geboortekaartje

Een hip geboortekaartje gekocht

hip geboortekaartje

 

 

 

 

Mijn zus is afgelopen maand bevallen van een lieve zoon waar ik nu dus een tante van ben. Ikzelf had al enige voorbereidingen gepleegd voor de bevalling waaronder de aanschaf van een hip geboortekaartje. Als toekomstige tante wilde ik graag iets leuks doen voor deze geboorte. Zodoende ben ik gaan denken wat is leuk om te doen voor een bevalling? Het antwoordt van deze vraag kwam ik tegen op het internet. Simpelweg omdat een geboortekaartje onderdeel is van een geboorte. Daarom leek het mij leuk om een hip geboortekaartje te gaan kopen.

Natuurlijk ging ik opzoek naar een leuke aanbieder waar ik een kwaliteit geboortekaartje kon gaan aanschaffen! In een mum van tijd belandde ik dan ook op de website van Kissgeboortekaartjes. In de webshop van Kissgeboortekaartjes had ik de mogelijkheid om een eigen geboortekaartje te ontwerpen. Ik vond dit een goed idee en ik nam het besluit een eigen ontwerp te maken. Twee dagen later stuurde ik het ontwerp op en van het een kwam het ander!

Kissgeboortekaartjes

Een bijzonder kaartje!

Enkele dagen later werd het kaartje al geleverd. Achteraf kan ik het u dan ook vertellen dat het een bijzonder kaartje is geworden. Ik weet zeker dat niemand hetzelfde geboorten kaartje heeft laten maken. Ik ben dan ook zeer positief te spreken over het eindresultaat. Dezelfde dag nog overhandigde ik het geboorten kaartje aan mijn zus. Zij vind het een geweldig gebaar en uiteindelijk is mijn zelf ontworpen geboorten kaartje dan ook verstuurd naar onze familie voor de kraam visite!

Kwaliteit