Op zoek naar bedankjes

Bloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpgNormaal gesproken vind ik het erg leuk om op zoek te gaan naar bedankjes om te geven. Echter is het deze keer anders gelopen als dat ik verwacht had. Ik ben namelijk het afgelopen jaar onwijs goed geholpen door vrienden om mijn heen, iets wat ik niet verwacht had was toch echt dat ze iedere dag bij mij thuis waren. Samen eten en samen plezier hebben was dan toch echt wat ik zeer op prijs stel. Mijn reden dan ook om dit te doen voor hun is toch echt te laten blijken dat mijn vriendschap dieper zit als dat hun denken.logo

Ideaal het internet

Door op het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Memoriae waar je onwijs veel leuke dingen kan vinden als het gaat om bedankjes. Een cadeau verteld natuurlijk niet hoe veel je iemand bedanken wilt maar een blijvend cadeau zeker wel. Ik heb ervoor gekozen om zaden te geven die uitbloeien in een bloem. Klinkt cliché maar het is puur om te bewijzen aan een ieder dat ik onwijs blij ben dat hun mijn vrienden zijn! Het bestellen gaat trouwens erg gemakkelijk bij hun op de website. Vanachter je eigen computer bestellen en je hoeft er geeneens de deur voor uit te gaan!BP083-witte-anemoon-foto-2_