eco kerstcadeau

Een eco vriendelijk kerstpakket

Een kerstpakket waarmee je jezelf en je bedrijf goed kunt profileren. Dat is het eco kerstcadeau. Natuurlijk wil je door middel van een kerstpakket je dank en waardering uitspreken naar je personeel. Maar waarom zou het daarbij blijven? December is bij uitstek ook een maand om na te denken over wat belangrijk is. Als milieu, duurzaamheid en klimaat bij jou en je bedrijf hoog in het vaandel staan, is het ecologische kerstgift een goede manier om dat te laten zien. Klimaat neutrale producten, duurzaam vervaardigd met zo min mogelijk schade aan het milieu. Een gift aan je werknemers waar je zelf volop achter kunt staan.

eco kerstcadeau

Maar het gaat niet alleen om jezelf. Een eco kerstcadeau is tegelijkertijd een signaal aan je personeel dat zij ook bezig moeten zijn met milieu. In een maand waarop gezelligheid en veel eten snel de overhand krijgt, moeten de waarden niet vergeten worden. We willen het kerstfeest nog heel lang vieren. Onze kinderen en kleinkinderen moeten een leefbare aarde hebben. Een ecologisch presentje van jou als werkgever helpt daar goed bij. Als je werknemer thuis komt en aan zijn kinderen uit moet leggen waarom hij dit als kerstpakket heeft gekregen in plaats van een doos vol snoep en chocola, dan helpt dat om de kinderen bewust te laten worden dat er meer is dan eten en gezelligheid. Het lijkt klein, maar het is een belangrijk signaal dat je af kunt geven.

Maar is zo’n ecologisch cadeau kwalitatief goed? Jazeker! Het doet geen concessies aan de kwaliteit. Sterker nog: het laat zien dat hoogwaardige kwaliteit en milieuvriendelijke producten prima samen kunnen gaan. Het geitenwollen imago van deze categorie producten is achterhaald. Met andere woorden: je personeel gaat er in kwaliteit van de jaarlijkse kerstgift absoluut niet op achteruit. Dus als je op zoek bent naar een kerstpakket met een boodschap en een meerwaarde, dan is het hier: het eco kerstcadeau.