Sleutelhanger

Bruikbaar presentje

Iedereen kent de geijkte presentjes wel die je op een beurs krijgt, vaak zijn het blocnotes en pennen of potloodjes. Je gebruikt ze even dan raken ze zoek of je doet ze in de kast, waar ze niet snel meer uit zullen komen. Een sleutelhanger is een presentje die wel echt wordt gebruikt, handig om deze dus op een beurs of evenement weg te geven. Natuurlijk moet er wel de naam of een leuke afbeelding van je bedrijf op staan, om te laten weten van wie ze de hanger hebben gehad. Afbeeldingen en teksten kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht.

keychain

Perfect bij een bestelling in de webshop

Een sleutelhanger weggeven is eenvoudig maar je kunt er wel een goed signaal mee afgeven, verkoop je online drank wat is er dan leuker om een opener bij de bestelling te doen? Op deze manier geef je de klant een leuk cadeautje waar ze echt iets aan hebben, en je maakt tevens reclame voor je eigen webshop. Zien andere mensen de sleutelhanger, wordt direct de naam van je webshop gezien. De kans is aanwezig dat je op deze manier nieuwe bezoekers en klanten kunt krijgen. Het biedt alleen maar voordelen dus. 

Leuke sleutelhangers

Een sleutelhanger is bedoeld zoals de naam zegt om je sleutels aan te hangen, maar hiernaast zijn er bij sleutelhangers.nl ook andere modellen met een extra functie. Bij het kiezen van een exemplaar, kun je kiezen voor een leuke hanger of een waar je echt iets aan hebt buiten je sleutels eraan hangen. Je hebt bijvoorbeeld ook leuke hangers in de vorm van een huisje, ideaal als je makelaar bent en je hebt een woning verkocht om deze te geven. Op deze manier zijn er verschillende sleutelhangers met een doel die je erbij kunt bedenken om de hanger nog efficiënter te maken.