Bestel een origineel Sinterklaaspakket

Wil je een leuk en origineel cadeau geven voor 5 december? Kijk dan eens voor een Sinterklaaspakket bij Origineel Kadootje. Met dit pakket zit je altijd goed omdat het persoonlijk gemaakt kan worden door het te laten graveren.

Inhoud van het Sinterklaaspakket

Het Sinterklaaspakket bestaat uit drie producten, te weten een zak kruidnootjes, een chocoladeletter en een snoeppot met een inhoud van één liter. De snoeppot maakt het geheel origineel omdat je deze kunt laten graveren. Graveren kan gebeuren met een tekst, een afbeelding of allebei. Je kunt zelf een afbeelding aanleveren en daar betaal je dan een kleine meerprijs voor. De minimale afname is 25 stuks maar hoe meer je er bestelt hoe meer korting je ontvangt.

Tekst en afbeelding kiezen

Het bestellen van het Sinterklaaspakket is eenvoudig. Je geeft aan dat je het pakket wilt bestellen en als je de pot wilt laten graveren met tekst kies je daar een bepaald lettertype bij uit en geef je de tekst naar wens door. Voor de afbeelding kun je een keuze maken uit diverse voorbeelden die op de site te vinden zijn maar het is ook mogelijk een eigen afbeelding te laten graveren. In het laatste geval dien je deze te uploaden. Als je het volledige bestelformulier hebt ingevuld kun je het gekozen product in het winkelmandje plaatsen, betalen en gaan ze er voor jou mee aan de slag.

Speciale wensen doorgeven

Als je speciale wensen hebt, bijvoorbeeld over hoe de afbeelding erop dient te komen staan,  kun je deze doorgeven en wordt er rekening mee gehouden. Vul je niks in, in het vak op het bestelformulier dat daarvoor bestemd is, dan wordt dit gedaan naar eigen inzicht van degene die de pot graveert. Je kunt tevens aangeven wanneer je de bestelling graag in huis wilt hebben.