Een origineel kerstcadeau geven

Een kerstcadeau is leuk om te geven en om te krijgen. Maar wat koop je nu voor iemand die eigenlijk al alles heeft of waar je niet goed voor weet wat hij of zij nu eigenlijk leuk vindt? Dan is een Pluim een goede oplossing.

Pluim als persoonlijk kerstcadeau

Op Pluimen.nl kun je de Pluim bestellen. Deze kan gekozen worden in diverse waardes zodat het voor iedere beurs mogelijk is dit cadeau te bestellen. De Pluim is een soort cadeaubon maar dan net even anders. Daar waar de meeste cadeaubonnen of cadeaukaarten niet zo groot zijn wordt de Pluim geleverd op A4 formaat. Deze kun je laten voorzien van een foto of tekst naar keuze zodat het ook nog eens een leuk persoonlijk cadeau wordt. Als je wilt kan er ook een extraatje bijgedaan worden maar dat is niet verplicht.

Pluim via de mail versturen

Wil je de Pluim aan iemand cadeau doen en digitaal versturen? Dat is ook mogelijk via de email. Je kunt de Pluim dan laten voorzien van een persoonlijke tekst. Als je wat laat bent met cadeautjes uitzoeken is de Pluim zo verstuurd en heeft de ontvanger deze toch nog voor de kerst in huis.

Vul het in naar eigen wens

De Pluim is een cadeau dat voor nagenoeg iedereen geschikt is en bij iedere ontvanger in de smaak valt. Je kunt er namelijk van alles mee doen. Hierbij kun je denken aan een dagje uit naar dierentuin of pretpark, maar ook een dagje welness behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Wil je er liever iets mee kopen voor thuis dan is dat ook mogelijk. Zo kan iedereen er iets mee doen dat hij of zij graag wil en heb je altijd een cadeau gegeven waar iedereen wat mee kan en dat niet ongebruikt in de kast verdwijnt.