Vers gesneden friet bij Snackmobiel

Bent u opzoek naar een snackmobiel voor een feest of evenement? Dan bent u bij Snackmobiel aan het juiste adres! Zij verhuren veel verschillende soorten snackmobiel met de heerlijkste friet en snacks. En dit doen ze ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

Elk jaar wordt er bij het bedrijf waar ik nu al 8 jaar werk een evenement gehouden voor alle werknemers en aanhang. Het is een groot bedrijf met veel werknemers en daarom is dit evenement ook altijd hartstikke druk. Aangezien het evenement een hele dag duurt moet er ook voor eten en drinken gezorgd worden en dit deel moest ik gaan organiseren. Ik was er al snel over uit dat ik een snackmobiel zou gaan huren bij Snackmobiel aangezien ik hier zeer goede ervaringen mee heb uit het verleden. Het is een zeer vriendelijk en goed georganiseerd bedrijf. Dit is ook al te zien aan de website zelf. Daarnaast staan er ook zeer goede recensies op het internet wat het bedrijf betrouwbaar maakt.

Wanneer u een snackmobiel huurt bij Snackmobiel dan krijgt u op de gehuurde dag heerlijke vers gesneden goudbruine friet in een ouderwetse puntzak en eventueel ook nog een van de beste snacks.

Iedereen was op het evenement uiterst positief en ook zijn de medewerkers die de friet en snacks maken heel erg vriendelijk!

Bij Snackmobiel kunt u uit verschillende menu’s kiezen;

  • Menu “DE LUXE”
  • Menu “VIP”
  • Menu “Royal Lunch”
  • 1 friet p.p.
  • 1 friet + 1 snack p.p.