Uniek cadeautje gehaald bij Max Tassen

tas 1tas 3Ik en mijn nichtje gaan heel vaak shoppen en dat doen we dan ook met plezier, als ik niet meega gaat ze vaak met haar vriendinnetjes. Het leek me een leuk idee om tassen te laten bedrukken bij Max tassen omdat ze zo erg van tassen houden en nu kan ik een unieke voor haar laten maken. Ik ging online opzoek en kwam toen terecht bij verschillende sites, de meeste hadden niet waar ik naar op zoek was maar de bovenstaande gelukkig wel. Ik ontwierp een leuke boodschappen tas waar ze kleren en dergelijken in kan doen en ik liet haar naam er op drukkentas 2, in totaal heeft het mij misschien maar een uurtje gekost voor ik alles klaar had.

Een leuke spontane verrassing

Ik bestelde het tasje en nog enkele erbij voor als er een stuk of kwijt raakt en nog een paar voor haar vriendinnen erbij, ze werden erg snel geleverd namelijk binnen een paar dagen, waar ik eigenlijk door verrast was want ik dacht dat het hele proces wel wat langer zou duren. Toen ze eenmaal binnen waren stond ik versteld over hoe mooi het uiteindelijk wel niet geworden was. Ik gaf de tassen die ik heb laten bedrukken bij Max tassen als cadeau  aan mijn nichtje en ze was er erg blij mee. Ze zei dat ze het voor meerdere dingen gebruikte want ik gaf haar namelijk ook een soort gym tas erbij, die ze nu dus als gym tas gebruikt.