Nederlandse zangeres

erna-hemmingFamiliefeest georganiseerd dankzij Vikingentertainment

Mijn bedoeling was om in de eerste plaats een klein feestje te geven om de buren te bedanken die ons geholpen hebben met de verbouwing van ons huis. Ik was van plan om een klein tentje achter in de tuin te zetten en mijn lievelingszangeres te laten komen. Ik dacht in de eerste instantie dat mij dit zoveel geld zou kosten dat het een heel klein, bescheiden feestje zou worden. Toen ik in Google opzocht om de Nederlandse zangeres te laten komen, kwam ik uit op Vikingentertainment.
Hiervan heb ik tot nu toe nog geen spijt van gekregen.

De factuur klopte wel

Samen met mijn vrouw boekte ik de artieste en een uurtje later kreeg ik een bevestigings e-mail. Toen ik deze opende dacht ik eerst dat er een fout was gebeurd. Zo een grote artieste voor niet eens de helft van het bedrag wat ik dacht? Ik belde direct naar viking en het bedrag klopte. Ik had nog ruim voldoende dus besloot ik om de familie mee uit te nodigen omdat de artieste graag wordt gehoord in onze familiekring.
De avond om nooit meer te vergeten

eefje_klein_site annika-2Onze familie is dankzij Vikingentertainment weer een stukje dichter bij elkaar gekomen. Ik betaalde een goede prijs en kreeg er veel voor in de plaats. Ik boek weer voor de volgende keer! Dank je Vikingentertainment voor jullie advies en uitleg.