Kinderboeken zijn erg leuk als verjaardagscadeau

Op deze blog deel ik veel leuke tips met jullie over cadeaus. En daarom schrijf ik vandaag een stukje over kinderboeken. Pasgeleden had ik een verjaardag van een neefje van mij. Ik wist niet goed wat ik moest kopen. Ik vind het altijd erg lastig om cadeautjes te kopen voor kinderen. Vaak geef ik gewoon geld maar aangezien dit neefje erg belangrijk voor  mij is wilde ik iets leukers  aan hem geven. Op school is hij veel bezig met lezen en ik help hem daar buiten school best veel mee. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een goede website die kinderboeken verkoopt. Gelukkig heb ik de perfecte website gevonden en heb ik mijn neefje erg blij gemaakt. Ik heb hem zijn favoriete  boek over voetbal gegeven. Hij is immers al een echte voetbalgek. Hij is pas 10 jaar maar hij heeft er al zo enorm veel verstand van. Het boek dat ik voor hem gekocht heb bevat veel feitjes over voetbal op een kinderlijke manier geschreven zodat hij alles perfect begrijpt.

Het boek haalde zijn niveau omhoog

Het leuke is dat sinds ik dit boek voor hem gekocht heb hij enorm vooruit is gegaan op school. Aangezien hij het boek zo enorm leuk vindt leert hij ook meteen beter lezen. Erg leuk dat ik zon toepasselijk cadeau gegeven heb waar die echt iets aan heeft. Ik ben blij dat ik hem heb kunnen helpen en dit cadeau is een stuk leuker dan simpel geld geven.