rijlessen wesseldijk

Je rijbewijs Nijmegen haal je eenvoudig via deze rijschool

rijbewijs NijmegenLezers die op zoek zijn naar een rijschool voor hun rijbewijs Nijmegen, Arnhem of regio, adviseer ik ze eens te kijken op verkeersschoolwesseldijk.nl. Zo heb ik mijn vriend namelijk enkele rijlessen als cadeau gegeven. Zelf is hij hier nu al zo’n vijf maanden mee bezig. Steeds wanneer hij het geld er weer voor heeft, neemt hij lessen totdat hij mag afrijden. Om het proces wat sneller te laten verlopen had ik hem vier lessen als geschenk gegeven.

rijlessen wesseldijkWesseldijk is een rijschool met een goede reputatie. Zo hebben al meerdere vrienden van mij die in Nijmegen wonen hier hun lessen gevolgd. Volgens hun zijn die rij instructeurs erg goed en zorgen ervoor dat je veilig in de auto zit. Verder zijn die prijzen hier ook erg voordelig. Wanneer je ze dan ook met anders rijscholen vergelijkt zul je meteen zien wat ik bedoel.

Leuk voor de kinderen

Veel ouders geven hun kinderen dan ook het rijbewijs Nijmegen als cadeau. Vaak gebeurt dit in de vorm van een pakket. Zij krijgen dan een x aantal rijlessen plus het afrijden. Verkeersschool Wesseldijk heeft dit ook, namelijk twee verschillende:

– 20 lessen a 60 min

– Praktijkexamen

– Evt herexamen

€ 1149,- 

en de optie:

– 30 lessen a 60 min

– Praktijkexamen

– Evt herexamen

€ 1599,- 

wesseldijkZoals je ziet zijn de prijzen erg goed, dit vergeleken met andere rijscholen. Voor meer informatie moet je hun website maar even bezoeken. Zij bieden hun diensten overigens ook aan voor zakelijk bestuurders. Dus voor mensen die hun vrachtwagenrijbewijs moeten halen. Ook deze prijzen zijn interessant. Verder bieden zij ook cursussen aan voor code 95. Voor meer informatie hierover, weet je inmiddels ook waar je zijn moet.