proteïne dieet

Ik heb mijzelf een proteïne dieet cadeau gedaan

Een proteïne dieet als cadeau? Waarom niet! Aangezien ik het leuk vind om blogs te plaatsen over de leukste cadeautips et cetera. Heb ik besloten om deze tip ook met iedereen te delen. Omdat ik fanatiek ben begonnen met sporten, heb ik besloten om ook een dieet te gaan volgen. De reden hiervan is om nog meer resultaten te halen om mijn ideale figuur te bereiken. Ik ben nu precies acht weken verder en ik ben meer dan tevreden over het eind resultaat. Ik ben al helemaal aan mijn dieet gewent maar het sporten blijft soms eerlijk gezegd nog wel eens zwaar.

proteïne dieet

Hoe werkt het nu eigenlijk?

Mijn proteïne dieet is eigenlijk niets meer dan gewoon eten. Echter is er goed nagedacht over de samenstelling hiervan. En dat is dus de sleutel van dit succes. Dankzij het handige kookboek die ik heb gekregen bij mijn bestelling hoef ik alleen maar de juiste boodschappen te halen. De bereiding kan ik stap voor stap aflezen. Ik heb na mijn maaltijd geen honger meer of het idee dat ik te weinig heb gegeten. (Wat overigens bij vele diëten wel het geval is.) De variatie is eindeloos en daarom is deze manier van afvallen geschikt voor een ieder zijn smaak. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan zelf eens op de website en laat je ook overtuigen. Want het werkt echt! Het smaakt lekker, het is niet duur en de maaltijden zijn eenvoudig te bereiden.

 

proteïne dieet