Het was een canvas die er ingepakt en wel naast mij op bed lag

Het was een canvas die er ingepakt en wel naast mij op bed lag

Toen mijn zoontje is geboren heeft mijn man een hele mooie foto gemaakt op het moment dat wij naar huis mochten uit het ziekenhuis. Ik stond opgelucht met mijn tas en de maxi cosi te wachten tot de lift kwam. Mijn man liep ons maar achterna met zijn mobiel en riep maar dat het er zo leuk uit zag allemaal. Het enige wat ik toen dacht was, ik wil zo snel mogelijk naar huis! Maar later heeft hij dus de mooiste foto uit gezocht en deze via Hema.nl besteld op canvas. Wat een verrassing. Toen hij s morgens naar zijn werk ging en ik nog lag te slapen lag er opeens een cadeau naast me toen ik wakker werd. Net een klein briefje waar op stond; Daarom! En toen ik het opende zag ik een stralende moeder met haar pasgeboren kindje glunderend bij een lift staan. Wat een schat hij heeft een canvas doek laten maken. Ik heb hem meteen huilend opgebeld en bedankt voor zijn allermooiste cadeau. Deze hang ik boven ons bed dan kunnen we telkens weer opnieuw genieten van dat moment. Een canvas zal er wel meer gaan komen van ons kleine boefje. Want wat is het toch heerlijk om dat kleine wondertje op de foto te zetten. En zo weet ik dat ik bij Hema.nl een mooi canvas doek kan scoren, ik ben ook benieuwd wat de visite van mijn mooi cadeau vind en of zij dit net zo beleven als ik.