Excluxieve kerstpakketten bij Hiephiepkado gekocht

Mijn zoektocht

elk jaar is het weer een opgave om voor al mijn werknemer (zo’n 150 man) een algemeen maar aardevol kerstpakket uit te zoeken. Via een vriend (ook met eigne bedrijf) kwam ik uit op de website hiephiekado.nl. Omdat ik op zoek was naar een exclusief kerstpakket waren mijn eisen zeer hoog. Op de website vroeg ik de kerstcatalogus aan zodat ik op mijn gemak een keuze kon maken uit de opties die hiephiepkado.nl mij bood.

relatiegeschenken-6-381-erop-uit_40308-43302b relatiegeschenken-hiephiepkado

Daadwerkelijk kiezen

Al snel belande de brochure op mijn mat en trok ik een uurtje uit om op mijn gemak door de brochure te bladeren. Leuk aan de brochure was dat allerlei verschilelnde soorten producten werden besproken. Ook van verschillende merken waardoor ik kon kiezen voor een exclusief merk. Uit het assortiment heb ik een kerstapkket samengesteld met daarin voor ieder wat wils. Zo koos ik voor een Jamie Oliver kookboek en daarbij een Rituals cadeauset. Natuurlijk voegde ik daar nog een aantal kleinere producten aan toe zodat het exclusieve kerstpakketten helemaal klaar en goed gevuld was

De levering

De levering ging gestaag! Ik heb een datum opgegeven waarop ik de pakketten graag wilde ontvangen en zo geschiede. Tijdens de kerstborrel op kantoor zijn de kerstapkketen uitgedeeld. Met dank aan hiephiepkado.nl heb ik ze er extra warmpjes bij laten zitten tijdens de kerstdagen!