Een leuk relatiegeschenk met logo creëer je bij Greengiving

Als je graag een leuk relatiegeschenk wilt maken, dan kun je terecht bij greengiving. Je kunt hier namelijk terecht voor verschillende artikelen die je kunt laten bedrukken met een bedrijfsnaam of bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Dat betekent dat je meerdere artikelen kunt bedrukken die je dan vervolgens weer kunt weggeven als relatiegeschenk. Je kunt bijvoorbeeld katoenen tassen bedrukken en deze vervolgens weggeven als relatiegeschenken. Maar ook pennen of waterflessen kun je bedrukken en weggeven. Je kunt een relatiegeschenk met logo kopen, maar je kunt uiteraard ook artikelen bedrukken en inzetten als promotieartikelen. Het is maar net wat je doel is. Als je bijvoorbeeld vooral uit bent op naamsbekendheid genereren, dan kun je beter gewoon zoveel mogelijk artikelen bedrukken. Hoe meer artikelen er in de wereld zijn met jouw bedrijfsnaam erop gedrukt, des te meer mensen er op de hoogte zullen raken van jouw bedrijf. Kwantiteit is in dit geval belangrijker dan kwaliteit. Dat wil niet zeggen dat de kwaliteit er helemaal niet toedoet, want de artikelen die je bedrukt moeten uiteraard wel een tijdje blijven bestaan. Maar als je kijkt naar de balans tussen kwaliteit en kwantiteit, dan is het vooral belangrijk dat je zoveel mogelijk artikelen de wereld in stuurt, zodat zoveel mogelijk mensen ook op de hoogte raken van je bedrijf. Maar als het zo is dat je mensen die al klant zijn een leuk relatiegeschenk met logo wilt geven, dan kun je beter wel voor de kwaliteit gaan. Het gaat dan niet zozeer om de hoeveelheid artikelen die je laat bedrukken, maar juist meer om de kwaliteit van de relatiegeschenken. Het is bij bestaande klanten immers van belang dat ze iets krijgen dat ze aan jouw bedrijf bindt. Je kunt dan niet met goedkope meuk aan komen zetten. Een relatiegeschenk met logo is dan ook een prima idee als je bestaande klanten blij wil maken met een presentje. Ook als je nieuwe klanten wil werven is een focus puur op kwaliteit niet altijd de beste optie. Daarom is het bijvoorbeeld beter niet om zonder meer het goedkoopste van het goedkoopste te bedrukken. Je logo en/of bedrijfsnaam kan daardoor ook gelinkt worden aan goedkope kwaliteit. greengiving is wat dat betreft een goede plek om promotieartikelen en relatiegeschenken te kopen. Hier kun je namelijk sowieso terecht voor artikelen van hoge kwaliteit die zoals de naam al doet vermoeden ook duurzaam zijn en dus goed zijn voor het milieu. Vandaar ook dat je geen plastic tassen maar katoenen tassen kunt bedrukken bij greengiving. 

Een relatiegeschenk met logo laat je maken via greengiving.nl.

Via de website van greengiving.nl kun je meteen zien wat voor artikelen je kunt bedrukken en waar je dus een relatiegeschenk met logo van kunt maken. Je kunt via greengiving.nl in ieder geval de volgende relatiegeschenken laten bedrukken: 

  • Katoenen tassen
  • Pennen 
  • Doppers
  • Groeipapier

Deze artikelen kun je dus als promotiemateriaal inzetten, maar het is ook een goed idee om er een relatiegeschenk met logo van te maken. Het is uiteindelijk maar net wat je doelen zijn.

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden met een relatiegeschenk met logo, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website.