Een kidkraft prairie keuken voor jouw western zoon of dochter?

logo_kidkraftshopIedereen heeft wel iets of iemand waar hij of zij erg gek op is, zo ook mijn zusje. Zij is namelijk helemaal weg van alles wat met het western te maken heeft. Ongeacht wat het ook is, zodra ze dit in de winkel ziet moet ze het hebben. Haar kamer is ook zo ingericht dat het net lijkt of je een saloon binnen komt lopen, ik moet wel eerlijk zeggen dat het er altijd erg gezellig uit ziet hoor. Mijn smaak is het niet maar goed daarin verschillen wij. Nu dat ze eerdaags jarig is had ik het beste cadeau gevonden die we aan haar konden geven namelijk een kidkraft prairie keuken! Dan kan ze ook nog in western stijl haar eten “maken”.

Gemakkelijk online te bestellen.prairie-keuken

Mocht je hetzelfde interesses hebben als dat wij nu hebben om een kidkraft prairie keuken te kopen. Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van kidkraft-shop.nl. Daar vindt je namelijk een ruim assortiment aan de leukste keukentjes die hun in de aanbieding hebben. Dit keukentje is bij hun een stuk voordeliger als dat ik elders gevonden heb. Moet wel zeggen dat ikzelf dit keukentje ook erg leuk vindt! Nu is het afwachten wat mijn zusje ervan gaat vinden!53208_vintage_kitchen_in_white_hrw_copy_2