Een aantal tips voor unieke cadeau gadgets om te geven

Het geven van cadeau gadgets is een lastige, want je wilt iets geven waar iemand iets aan heeft maar wat ook een leuke gadget is en die niet ergens in een kast beland. Er zijn heel veel verschillende gadgets te bedenken om te geven, maar een unieke gadget laat een herinnering achter voor lange tijd en dat is altijd leuker dan dat ene cadeau dat achter in de kast ligt. Je kunt gaan voor retro of moderne gadgets, hieronder een aantal tips om met een uniek cadeau aan te komen. 

Kies een flipperkast bouwpakket

In de jaren ’80 waren flipperkasten razend populair en nog steeds zijn er mensen die het leuk vinden om het te spelen. Het is een spel dat je alleen kunt spelen maar ook met meerdere mensen. Het bouwpakket van een flipperkast geeft de mogelijkheid om nog meer plezier aan het cadeau te beleven. Alle benodigde bouwmaterialen zitten erbij, alleen de licht- en geluidseffecten ontbreken. Plaats de bumpers, de flippers en de targets op de juiste plek zodat je punten kan verzamelen. Er zit zelfs een marmeren pinball bij zodat je direct aan de slag kan als de lijm is opgedroogd. Deze cadeau gadgets vindt je niet snel bij iemand anders in huis. 

Ga voor een smartphone projector als cadeau gadgets

Tegenwoordig gebruikt iedereen zijn smartphone voor van alles en nog wat. Vrijwel iedereen bekijkt foto’s en filmpjes op zijn smartphone. De schermen worden steeds groter, maar toch blijven ze in verhouding tot bijvoorbeeld een televisie vrij klein. Kies daarom voor een smartphone projector als cadeau gadgets. Dit unieke gadget cadeau zorgt voor veel plezier en maakt eigenlijk een tv overbodig waardoor je voorkomt dat hij stoffig in een kast terecht komt. 

Ga voor een mini shot camera

Een mini shot camera zorgt ervoor dat je direct je kiekjes kunt afdrukken en de herinnering echt in je hand hebt. Dit type camera valt misschien ook onder de retro cadeau gadgets maar moet zeker niet overgeslagen worden. Je kunt afhankelijk van het model ook filters toepassen en tekst toevoegen of de foto delen met je telefoon. Zo leg je eindeloos alles vast, zonder dat het ergens op een harde schijf beland en je er nooit meer naar omkijkt. 

Kies voor handsfree cadeau gadgets

Handsfree cadeau gadgets zijn de beste keuze voor mensen die veel foto’s maken en filmen. Want je handen vol hebben en nog bezig zijn met iets dat je uit wilde voeren, bijvoorbeeld snowboarden, mountainbiken of misschien wel die grote sprong van een rots af, blijft onhandig. Je hebt dan liever je handen vrij, maar je wilt ook dat je camera een goed beeld maakt. Kies daarom voor een handsfree cadeau waarbij je bijvoorbeeld de camera kan monteren op een helm, of juist op je lichaam. Er zijn bijvoorbeeld nekkettingen waar je jouw camera aan kan monteren zodat je jouw handen vrij hebt en de camera toch een uniek shot kan maken terwijl je jouw ding doet.