De Charmins ringen wekte direct mijn aandacht

Ik heb weer een goede tip die niet mag ontbreken op mijn site. Ik heb de site By Delight ontdekt toen ik op zoek was naar een leuk sieraad voor de verjaardag van mijn zusje. En hier vond ook de Charmins ringen en dit wekte direct mijn aandacht. Wat zo leuk is aan deze ringen is dat je zelf een combinatie kunt maken. En dat maakt deze ring natuurlijk erg persoonlijk. Gelukkig ken ik mijn zusje goed genoeg om te weten wat zij leuk vind. En daarom ben ik er eens even goed voor gaan zitten. Ik heb gekozen voor verschillende ringen met wel dezelfde kleur steen maar in een andere vorm. Het is een erg leuke combinatie wat ik zelf ook leuk zou vinden om te krijgen. 

 

 

 

 

Dit is echt een leuke cadeautip

Charmins ringen vind ik een aanrader omdat je het zelf zo bont kan maken als jezelf wilt. En ik vind het erg persoonlijk omdat je zelf de samenstelling kunt kiezen. Of wil je er gewoon maar één, dat kan natuurlijk ook. Kortom, ik raad absoluut deze site aan omdat ik mijn zusje hier ongelofelijk blij mee kan maken. En vind ik dit een leuke cadeautip als je iemand echt iets speciaals wil geven. Wat ik ook zo leuk vind hieraan is dat je bijvoorbeeld over een tijdje een ring erbij kan bestellen in een totaal andere kleur zodat je op deze manier kunt blijven variëren. En met de snelle levering is het niet eens de moeite waard om hiervoor de stad in te gaan.