Woolrich jas

De uitstraling van verfijning en stijl is te vinden in alles, van meubels tot kleding, maar er is niets zo perfect voor jassen als een Woolrich jas. De hoogwaardige stof, de prachtige handgenaaide details en het vakkundige maatwerk maken van elke Woolrich-jas een kostbaar bezit. Zijn het echter alleen de vakkundigheid of de voortreffelijke materialen die een Woolrich jas kenmerken? In feite is het zowel al die dingen en meer. De oorsprong van de naam Woolrich is nauw verbonden met de vroege geschiedenis van Amerika.

Woolrich jas is erg duurzaam

Een Woolrich jas kan de tand des tijds doorstaan ​​dankzij de hoogwaardige constructie die hij biedt en de tijdloze elegantie die voortkomt uit het gebruik van echt Amerikaans leer. Hoewel parka’s, Woolrich-jassen en andere items die door dit iconische bedrijf zijn gemaakt, in verschillende stijlen verkrijgbaar waren, is er één bepaalde look die niet mag ontbreken in de Woolrich Coat-lijn: de klassieke alquippa-parka. De alquippa-parka, misschien wel de meest iconische jas van Amerika, is warm, waterdicht en gaat lang mee. En aangezien de Woolrich alquippa-parka ook een van de meest populaire bovenkledingitems ter wereld is, zijn er veel stijlen om uit te kiezen die bij uw individuele smaak passen.

De arctic parka

De arctic parka is een uitstekende keuze voor buitenkleding in de winter en is te vinden in zowel korte als lange stijlen. Verkrijgbaar in zowel zwart als aardetinten grijs, de arctische parka is een klassiek symbool van Amerika’s historische erfgoed van het opkomen voor zijn vrijheden en belangen over de hele wereld. Of u nu kiest voor de korte of de lange versie van de arctic parka, u zult zeker het niveau van warmte en bescherming voelen dat de wol polyester stof biedt, en het kan een uitstekende keuze zijn voor zowel werk- als vrijetijdskleding. Of je nu op zoek bent naar een basic kledingstuk om te dragen als je de stad in gaat of je wilt iets stijlvols en eleganters om je garderobe te accentueren, de Woolrich Wintercollectie heeft precies wat je nodig hebt.