Wat heeft Bizzplace voor jou in ‘t verschiet?

logo2_alphaWat heeft Bizzplace voor jou in ‘t verschiet?

 

Ken je de website van Bizzplace al? Ik heb het sinds een tijdje ontdekt en ben enorm tevreden over de mogelijkheden die het je levert, vind het ergens jammer het zo laat nog pas te hebben ontdekt. Ik heb een eigen zaak en ben afhankelijk van de leveranciers met wie ik een contract gesloten heb, de leveranciers van mijn keuze. Die autonomie heb ik tenminste wel, ik ben niet gerelateerd aan één bepaalde verkoper bijvoorbeeld. Maar toch ben, of beter gezegd was, ik altijd afhankelijk van wat mensen mij aan mogelijkheden aanreikten. Wat ik zo leuk vind aan Bizzplace is dat je er ook in aanraking komt met dingen die niet via de jou tot dan toe bekende kanalen behoorden, met hele grote partijhandels bijvoorbeeld. Stel dat een bedrijf failliet gaat of om een andere reden besluit (een deel van) het assortiment weg te doen, dan kun je daar zelf het profijt van hebben. Zo’n partijhandel wordt op Bizzplace vaak heel voordelig aangeboden, want het is voor handelaren en winkeliers onder elkaar. Dan gelden er dus altijd andere prijzen dan wanneer je de spullen via een ander soort marktplaats koopt. Bovendien koop je het gros van de artikelen in grote hoeveelheden, hoewel je natuurlijk ook bijvoorbeeld een losse archiefkast kan kopen, om maar iets te zeggen. Zo is het voor elke winkelier zeer aantrekkelijk om eens een kijkje te nemen op de website van Bizzplace en te zien wat het voor jou allemaal in het verschiet heeft.