Voor een echt bijzondere gelegenheid glazen graveren

Voor een echt bijzondere gelegenheid glazen graveren

product_thumb (3)
Mijn man en ik zijn over enkele maanden 25 jaar getrouwd, een mijlpaal waar we toch wel even bij stil willen staan. Hoe anders was dat 25 jaar geleden en hoeveel is er gebeurd in al die afgelopen jaren. Het leuke is dat onze relatie die we nu hebben, de connectie die we keer op keer weten te maken, echt niet meer te vergelijken is met de stand van onze relatie toen we trouwden. We dachten dat we toen al heel close waren, maar close word je bijvoorbeeld pas echt als je een crisis met elkaar overleeft, als je het bijvoorbeeld een jaar lang niet zo leuk hebt samen maar je toch besluit samen te blijven, er uiteindelijk samen weer voor te gaan. Het verandert ook enorm als je kinderen krijgt, als je onderlinge verhoudingen daarmee op scherp komen te staan, alles verandert met de jaren. Ik denk dat het belangrijk is als je elkaar in je waarde en je vrijheid laat en bovendien goed communiceert met elkaar, je contact blijft maken. Het echte geheim voor een goede relatie heb ik niet, ik weet alleen dat wij er een hebben. We geven een groot feest en ik ben druk met de voorbereidingen, zo heb ik vandaag nog het hele web afgestruind op zoek naar een plek voor glazen graveren. Ik kwam uit bij Riké Group waar ik ontdekte dat het glazen graveren er echt goed wordt gedaan. We laten onze naam en het getal 25 graveren en gebruiken dat tijdens het feest!