Samen met mijn man heb ik een ballonvaart gehad in Breda

Omdat ik een ballonvaart in Breda cadeau heb gekregen van mijn man, ben ik zo erg blij met dit cadeau dat ik niet kon wachten om deze te mogen gaan gebruiken. Deze ervaring heb ik mogen delen samen met mijn man en deze was werkelijk onvergetelijk. Natuurlijk heb je er wel een idee bij voordat je dit gaat dien, maar deze is totaal niet te vergelijken met de realiteit. Zodra je in de mand stapt en je omhoog gaat wordt je namelijk overspoeld met een prachtig uitzicht en je weet niet waar je moet kijken. Ook ervaar je een soort rust omdat het zo stil is in de lucht en dit geeft je een prettig gevoel. Ik had hier wel een hele dag in willen blijven zitten. Ballonvaart Breda

ewfwefwe dgerg balonvaart

Een ballonvaart wil ik nog wel een keer cadeau krijgen

Ik kon mijn man niet vaak genoeg bedanken nadat wij weer veilig waren geland. Gelukkig hebben wij mooie foto’s gemaakt dat ons weer helemaal terug brengt naar deze bijzondere ervaring. Maar ook heb ik hem in zijn oor gefluisterd dat hij mij zeker hier nogmaals mee mag verrassen. Want als je echt iets bijzonders aan iemand wilt geven dan mag een ballonvaart hier in Breda zeker niet ontbreken. Het is iedereen aan te raden en ook voor de mensen die eigenlijk niet durven. Ik ben er namelijk van overtuigd dat zodra zij eenmaal in de lucht zijn en het uitzicht zelf zien, zij totaal geen angst meer zullen hebben. En van dit laatste ben ik nu mijn vriendin aan het overtuigen, want zij moet echt nog even worden overgehaald en dan ben ik ervan overtuigd dat zij net zo blij is als ik met deze prachtige vaart. Misschien moet zij dit cadeau krijgen en dit ook samen met haar man gaan doen.