Rode wijn van de Hema is heel lekker en goed als cadeau!

logoHallo allemaal, vandaag heb ik weer een stukje voor jullie! Het gaat over een geschenk dat ik dit weekend cadeau heb gegeven aan een vriendin van mij namelijk Rode wijn van de Hema. Zij vierde haar verjaardag afgelopen weekend, veel vrienden en familie waren hier bij aanwezig. Ik moet zeggen dat ik in tijden niet meer zo’n leuke verjaardag gehad heb. De sfeer was echt heel erg goed en iedereen vermaakte zich prima de hele avond. De hapjes en drankjes waren ook heel erg goed, er was geen moment op de avond dat je honger kreeg. Er werden ook veel heerlijke drankjes in geschonken maar dat mag ook wel als je dertig jaar wordt!doormat_folder (1)

En toen werd het tijd voor de cadeautjes!

Het werd twaalf uur en iedereen begon te zingen voor mijn vriendin! Zoals gewoonlijk wordt het dan tijd om de cadeautjes uit te pakken. Ik heb lang moeten zoeken voor ik het juiste geschenk had gevonden, ik heb heel veel websites en winkels bezocht en die hadden allemaal niet veel leuks. Na lang zoeken heb ik de hulp ingeschakeld van een ander vriend en die zei dat Rode wijn van de Hema een heel goed cadeau is! Ik ben meteen naar de Hema gefietst om eens te kijken wat ze allemaal hadden. Ze stelde me miet te leur ik heb nog nooit zo veel soorten wijn gezien! Ik heb een leuke rode wijn gekocht en die heb ik gegeven op de verjaardag! Mijn vriendin was er super blij mee!W_07_435x200_grunerveltliner