Promoot je bedrijf met behulp van de bidon producent

Als je je bedrijf wilt promoten of als je de aandacht wil vragen voor een bepaald evenement dat op de planning staat of een goed doel waar je je voor inspant, dan is het belangrijk dat je de boodschap verspreidt onder zoveel mogelijk mensen. Als het om een goed doel gaat, dan wil je simpelweg iedereen kunnen bereiken die er te bereiken valt. Als je reclame maakt of een evenement promoot, dan wil je natuurlijk vooral de doelgroep aanspreken. Bij promotie moet je dan ook altijd goed kijken naar je doelgroep en het promotiemateriaal. Daarnaast moet je kijken of je het promotiemateriaal uitdeelt tijdens een bijeenkomst van mensen of dat je het bijvoorbeeld via bezorgers bij de mensen door de brievenbus gooit. Dat laatste is soms lastig vanwege de vele NEE NEE stickers. Tevens is het een methode waarbij het lastig is om rekening te houden met de doelgroep. Tot slot is het vaak een verspeelde moeite, omdat je goed bedoelde promotiemateriaal al snel bij het oud papier of in de prullenbak terecht komt. Direct overhandigen werkt vaak beter en het beste is om iets te overhandigen waar men ter plekke wat aan heeft. Denk aan de Unox mutsen tijdens de Elfstedentocht van 1997 die toen massaal werden uitgedeeld. Mensen konden die muts direct opzetten en vervolgens was heel Friesland Oranje gekleurd door de vele Unox mutsen. Het is dan ook een goede optie om bijvoorbeeld een bidon uit te delen tijdens evenementen waar mensen water kunnen of willen drinken. Maar je moet dan wel met een bidon komen waar mensen blij van worden. Een goedkoop stuk plastic is fijn voor jezelf, want dat betekent immers veel product voor weinig geld. Maar ontvangers zullen dat goedkope ook merken en daar kun je op afgerekend worden. Daarnaast is plastic niet al te goed voor het milieu. Wat dat betreft is het verstandig om contact op te nemen met een professionele bidon producent zoals Bottle Promotions. Je kunt dan bidons van uitstekende kwaliteit gebruiken als promotiemateriaal. Maar dat is nog niet alles, want de bidons van deze bidon producent zijn ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Dus je komt op de ontvanger over als een persoon, instantie of bedrijf dat rekening houdt met het milieu. Als je de bidons uitdeelt tijdens een evenement waar ze ook meteen in gebruik genomen kunnen worden, dan kun je flink wat promotiepunten scoren. En dat allemaal dankzij de bidon producent.

Lees meer over de bidon producent via bottlepromotions.com

Mocht je meer willen weten over deze bidon producent, dan kun je een kijkje nemen op de website van bottlepromotions.com. Je leest op deze site onder andere meer over waarom de bidons van juist deze bidon producent zo goed zijn voor de duurzaamheid en het milieu. Tevens kun je het design van de bidons bekijken en alvast nadenken over de wijze waarop je de bidons wilt bedrukken. 

De verschillende soorten bidons

Je kunt bij deze bidon producent bidons bestellen in 3 verschillende categorieën. Het gaat in dit geval om de volgende categorieën: 

  • Sport
  • Eco
  • Lifestyle