Paraplu bedrukken bij Maxparaplus.nl: een review

240_240_Paraplu-4092 copyTijdens mijn zoektocht naar een origineel en praktisch relatiegeschenk, kwam ik op de website Maxparaplus.nl terecht. Maxparaplus.nl is een groot aanbieder van bedrukte paraplu’s, zoals je deze bijvoorbeeld aan klanten en relatiegeschenken kunt geven. Omdat een bedrukte paraplu mij een origineel en praktisch relatiegeschenk leek, heb ik 50 paraplu’s laten bedrukken met mijn bedrijfslogo. In deze review lees je hoe ik dit ervaren heb.

KC3085_05
Aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit

Hoewel ik voldoende budget had voor het bestellen van relatiegeschenken, is het natuurlijk wel prettig als je niet te veel hoeft te betalen voor de geschenken die je koopt. Gelukkig is het paraplu bedrukken bij Maxparaplus.nl voordelig, waardoor ik met gemak meerdere paraplu’s kon bestellen voor een kleine prijs. De lage prijs is dan ook zeker een pluspunt van Maxparaplus.nl. Echter, wat heb je aan een lage prijs als de kwaliteit van de producten die je bestelt niet voldoende is om weg te geven? Als je een cadeau geeft, wil je natuurlijk dat dit cadeau van de beste kwaliteit is. Ik was dan ook even bang dat de paraplu’s van Maxparaplus.nl door de lage prijs misschien wat te wensen over zouden laten op het gebied van kwaliteit. Gelukkig bleek dit bij de levering van de bedrukte paraplu’s, die overigens erg snel was, niet het geval te zijn. De bedrukte paraplu’s van Maxparaplus.nl zijn namelijk van erg goede kwaliteit. Ik ben dan ook erg tevreden met deze webshop en geef mijn geschenken vol trots weg.43058_19547898_YS