sale

Kijk snel voor Birkenstock sale!

birkenstockHet vinden van goede slippers is niet altijd even makkelijk. Ik heb zelf namelijk erg lang met vervelende slippers rondgelopen. Ik ga het vandaag hebben over Birkenstock sale. De reden? Dit zijn slippers die wel lekker zitten en lang meegaan!

De slippers zijn niet het goedkoopste en daarom is het altijd mooi meegenomen als er sale is. Op de website van To Be Dressed is regelmatig sale en daardoor heb ik mijn slippers vorig jaar voor een mooie prijs gekocht. Vorig jaar kwam ik na aardig wat kapotte slippers eindelijk tot de conclusie dat het aanschaffen van goede slippers misschien wel een goed idee was. Ik ben daarom het internet opgegaan en hier las ik dat Birkenstock slippers van top kwaliteit zijn en dat ze ook nog eens erg lekker zitten. Ik hoopte ze voor een leuke prijs te kunnen komen en toen kwam ik net de Birkenstock sale tegen. Ik bestelde ze en ik heb er de hele zomer van genoten.

saleEen leuk cadeau!birkenstock sale

Mijn zusje heeft mijn slippers vorig jaar ook een aantal keer aan gehad en zij vond ze ook erg lekker zitten. Pas geleden zag ik dat er weer sale was en daarom besloot ik ze voor haar te kopen. Ik heb voor de kleur roze gekozen omdat dit haar lievelingskleur is. Het cadeautje kwam erg snel in huis en ik heb ze zelfs al aan haar gegeven. Ze vond het een erg leuk cadeau en een aangename verrassing.