Kenmerken van de Panama gleufhoed

Er zijn recentelijk veel soorten gleufhoeden op de markt gekomen. De panama gleufhoed is er een van, en hij is gemaakt van droog panama gras gebreid met een bruine band rond de kruin. De Panama-gleufhoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder bruin, zwart, wit, blauw en crème. Het materiaal is licht, zodat het voor ons geschikt is om te gebruiken als we op vakantie naar het strand willen. Gleufhoeden zijn ook wasbaar en vereisen geen speciale zorg. Naast mannen kan de panama gleufhoed ook door vrouwen en kinderen worden gedragen. We kunnen online een gleufhoed kopen van dit type of rechtstreeks naar winkels gaan die gespecialiseerd zijn in de verkoop van hoeden.

Kenmerken gebreide gleufhoed

Gleufhoeden zijn ook gemaakt van gebreid polyester garen. Deze gebreide gleufhoed wordt meestal gedragen door vrouwen, vooral voor degenen die van vintage stijl houden. Naast de unieke breimotieven zijn de gebruikte kleuren gevarieerder. We kunnen het type polyestergaren met felle kleuren kiezen en kunnen thuis beginnen met breien. Een gleufhoed met felle kleuren kan zowel in de zomer als in de lente worden gedragen. Van de weerstandsfactor van het gleufhoed type met gebreid polyester garen, het is steviger en duurzamer, de kleur is niet gemakkelijk te vervagen en het is gemakkelijk te drogen bij het wassen. Heeft u echter alleen wol garen in huis, dan is dat geen probleem. U kunt beginnen met het breien van een gleufhoed met wol garen.

Outfit die bij een gleufhoed past

Waar je op moet letten bij een gleufhoed kopen, is om het type gleufhoed te kiezen dat bij je outfit past. Als je er vintage en klassiek uit wilt zien, kies dan voor een gleufhoed met hoogwaardige stof. Je kunt een bruine kleur kiezen die je kunt combineren met alleen een overhemd of een jas aan de buitenkant, als je geen pak hebt, kun je ook bretels gebruiken in plaats van een riem in combinatie met een overhemd of T-shirt. Niet minder belangrijk, gebruik een broek met dezelfde kleur als het pak of kies een slim fit broek met een pencil model die bij je lichaam past. Het laatste is het kiezen van de juiste schoenen. Om een ​​vintage gevoel toe te voegen, gebruik je leren schoenen of suède schoenen om je vintage look nog meer te laten opvallen.