Horecaparasols zijn een echte aanrader

Horecaparasols zijn echte aanraders. Ze trekken vanaf een redelijk verre afstand aandacht doordat het grote producten zijn. Horecaparasols optimaliseren een terras volledig, waardoor gasten sneller zullen komen genieten van het lekkere weer op jouw terras.

 

horeca parasol 3Zelf ontwerpen

Je kan de parasols zelf helemaal ontwerpen bij Xterior. Dit bedrijf heeft een aantal standaard modellen, die je zelf helemaal aan kan passen. Het leuke hieraan is dat je ze in de kleuren kan laten maken die je binnen ook doorvoert. Hierdoor krijgt de parasol een extra functie. De parasol staat er natuurlijk al om schaduw te bieden, maar dan is het ook een herkenningspunt. Je kan bijvoorbeeld jouw logo er op laten drukken, zodat mensen van veraf al zien waar jouw horecagelegenheid te vinden is.

horeca parasol

Voordelen

Er zitten verschillende voordelen aan een parasol, waaronder dat hij gasten tegen nare, felle zonnestralen beschermt. Dat is ideaal, zo kijken ze niet tegen de zon in en kunnen ze op een rustige manier van hun drankje of maaltijd genieten. Wat ook een voordeel is is dat de parasol in de winter gewoon buiten kan blijven staan. De parasol is stom bestendig, waardoor je hem niet hoeft op te slaan in een magazijn of dergelijken.