Gezocht op Timberland sandaal

logo-nl

 

Een goede vriendin van mij heeft prachtige timberland sandalen. Ik vond ze zo mooi dat ik ze ook graag wilde hebben, maar natuurlijk niet precies dezelfde. Ik ben toen gaan kijken op internet en kwam vervolgens uit op de website van van Bommel, toen ik onder ” Timberland sandaal ” zocht. De website zag er goed uit. Alles was goed vindbaar en alle schoenen hadden een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Daarnaast heeft de website een webshop, dus kan je direct jouw bestelling plaatsen. Persoonlijk vind ik dat erg fijn!

Erg tevreden

Op de website was het gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Alles was duidelijk en het betalen was goed beveiligd. Je kan merken dat ze meedenken met de klanten en het ze zo gemakkelijk mogelijk willen maken. De service van van Bommel is ook perfect, want ik kreeg de Timberland sandaal al na twee dagen. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw schoenen te bestellen. De service is goed, de schoenen beschikken over goede kwaliteiten en ze hebben scherpe prijzen. 

Kijk voor meer informatie op de website. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.