Fijn gevoel bij de Astroclub

Fijn gevoel bij de Astroclub

 logo

Sinds kort zit ik bij de Astroclub, dit is een website waar verschillende paranormaal begaafden je helpen en advies geven. Ik vind de Astroclub een betrouwbare speler op dit gebied. Ik ben hier al een tijdje mee bezig, waardoor ik makkelijker kan zien wanneer iets te vertrouwen is of niet. De paragnosten van de Astroclub zijn stuk voor stuk erg begaafd en vriendelijk en daar kan ik erg goed mee overweg. Ook hebben ze mij al goed geholpen, in een hand omdraai wist bijvoorbeeld een paragnost precies wat er aan de hand was en heeft dit ook samen met mij verholpen. Ook kan ik bij ze terecht voor levensvragen en toekomst vragen. Soms ben ik namelijk nog iets te onzeker in mijn keuzes, ik weet dat je altijd achter je keuzes moet staan, maar ik kan dit maar moeilijk. Waardoor keuzes dan ook weer kunnen tegenvallen en ga zo maar door. Enfin, door de Astroclub laat ik mij meer sturen, waardoor ik juist ook weer keuzen uit mijzelf kan maken, ik voel sneller wat ik wil en waar ik naar toe moet gaan. Ik denk dat de Astroclub mij een bepaalde vertrouwen meegeeft, bovendien hebben ze hele bijzondere ervaringen en heb ik ook al wat momenten meegemaakt met mensen die mij dierbaar zijn en zijn overleden. Het is mooi dat ik via de Astroclub verder kom met dit soort zaken. Ik vind het mooi werk, ze willen je echt helpen en dat is enorm waardevol.