Footlogics

Een top cadeau voor een hielspoor

FootlogicsMijn moeder wordt ook een dagje ouder. Door de jaren heen heeft zij steeds meer last gekregen aan haar hiel. Deze aandoening wordt ook wel hielspoor genoemd. Natuurlijk is mijn moeder een aantal keren langs de huisarts geweest. De huisarts kon haar niks vertellen en nergens verder meehelpen. Ik zelf vond dit maar raar. Een huisarts moet natuurlijk gewoon goede hulp geven aan hun klanten. De hulp die mijn moeder verkreeg was echt te dramatisch om te beschrijven. Na een tijdje was ik het zat en ik nam het besluit om zelf op onderzoek uit te gaan. Er moest een oplossing zijn voor een hielspoor!

Hielspoor

Een geweldige website!

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website hielspoortips.nl. Eenmaal aangekomen op deze website kon ik mijn ogen niet geloven. Ik had eerder zelf op onderzoek uit moeten gaan. Simpelweg omdat er op deze website vele staan, waarmee hielpijn verholpen kan worden. Ook staan er in de webshop van Footlogics vele schoenzooltjes te koop. Een van deze schoenzolen is speciaal gemaakt voor het laten verdwijnen van hielpijn. Vandaar dat ik het besluit nam om een paar van deze schoenzolen te bestellen!

Handige tips

Een goede aankoop!

De schoenzolen werden vrij rap na bestelling al aan huis geleverd. Natuurlijk heb ik deze schoenzolen even later cadeau gedaan aan mijn moeder. Mijn moeder maakt nu alweer enkele weken gebruik van het product van footlogics. Achteraf kan ik jullie dan ook vertellen dat het een goede aankoop is geweest. Voor een zeer voordelige prijs heeft mijn moeder geen last meer van hielpijn!