Een cadeau voor een afscheidsfeestje

sEen cadeau voor een afscheidsfeestje

Mijn allerliefste zusje gaat studeren in het buitenland. En natuurlijk heeft zij gelijk maar ik zal haar ongelofelijk hard gaan missen. Zij is niet alleen mijn zusje maar ook mijn vriendin. Wij stappen samen en wij shoppen samen en wij weten alles van elkaar. Voor dat zij op reis gaat ben ik samen met nog een vriendin van ons en mijn ouders een afscheidsfeestje aan het organiseren. Wij hebben een grote garage en deze gaan wij helemaal ombouwen tot feestruimte. Wij zijn al druk bezig met het maken van een klein foto boekje waarin iedereen staat waar mijn zusje zoveel van houd. Maar er moeten natuurlijk nog veel meer cadeau’s komen maar dit moeten leuke, en serieuze zijn. Toen ben ik eens op deze site gaan kijken omdat deze mij opviel. En bedacht al snel dat ik voor vele mensen hier wel een leuk en passend cadeau voor haar zou vinden. Ik kon dan ook al makkelijk zien dat ik hier voor elk budget iets kon vinden. En dit bracht mij dan ook direct op het idee dat ik niet alleen een cadeau voor haar vinden kon, maar ook voor de eerst volgende verjaardag want ook dat is een leuk adres hiervoor. En zo was ik wat aan het rond neuzen en haalde ik er ook mijn moeder eens bij. Zij vond ook een aantal leuke dingen die zij wilde geven. En dus ben ik ook voor mijn ouders wat leuks gaan bestellen. Gelukkig was alles al snel binnen en hebben wij dit goed verstopt. De voorpret is zo leuk altijd maar de gedachte dat zij straks echt op dat vliegtuig stapt is best een beetje verdrietig. Nou ja, hopelijk heeft mijn zusje dat niet al te goed in de gaten en kunnen wij nog veel contact houden zodra ze echt weggaat.