Dakraam

Dakraam met veel leuke mogelijkheden

Wij hebben een dakraam online gekocht. Nu zal jij je wel afvragen, waarom online. Behalve dat het Dakraammakkelijk is, om achter jou eigen computer een bestelling te plaatsen. Is de levering ook erg snel. Ik heb het hier over Bouw-Handel.nl. Op deze site staat een zeer groot assortiment, van trappen tot koepels en ga zo maar even door. Onze zoon wordt bijna 16 jaar en daarom wilden wij hem verrassen met een eigen kamer. Omdat wij vier kinderen hebben, hebben zij geen eigen kamer.

Onze zolder is altijd een opslagruimte geweest. Maar daar komt eerdaags verandering in. Deze ruimte willen wij ombouwen naar een echte slaapkamer voor onze oudste zoon. Zo krijgt hij een eigen kamer en heel veel privacy. Maar voordat wij aan deze klus aan de gang konden gaan, moest er eerst een zolder worden leeg geruimd.

Een bijzonder dakraam voor zolder besteld

DakraamHet is de bedoeling om voor de verjaardag van onze oudste zoon een eigen kamer te geven. Dit moet echt een geweldige verrassing zijn en daarom hadden wij hem een tijdje laten logeren bij opa en oma. Zo kreeg hij niets van de verbouwing mee en was het resultaat alleen maar leuker. Toen de vrachtwagen voor kwam rijden om het bestelde raam te leveren, kon de klus eindelijk beginnen.

Wij hadden niet zomaar een raam besteld, maar een dakraam in de vorm van een balkon. Het leuke hieraan is dat het net lijkt of je een echt balkon hebt. Zodra je deze dicht maakt is het een gewoon raam. In de zomer zal dit lekker zijn, want dan kan je ‘buiten’een frisse neus halen.

Na een paar dagen flink klussen was de verjaardag van onze zoon aangebroken. Al die tijd had hij bij mijn ouders geslapen en van het klussen hier, niets meegekregen. Toen hij zijn cadeau zag, moest hij huilen van blijdschap.